👍 Service i topklasse  👍 Gennemarbejdet byggetilbud  👍 Private & erhverv

Tagrenovering og lægning af nyt tag udføres

Trænger taget til en tagrenovering-, reparation eller andet tagarbejde? Hos CV Byg har vi i mange år udført indvendig og udvendig tagrenovering for kunder i bl.a. Haderslev, Aabenraa, Vojens, Kolding og omegn. 

Så hvis taget skal udskiftes eller renoveres, står vi gerne til rådighed. Vi klarer projekter for både private, erhverv og boligforeninger.

Vi er behjælpelige med alt fra nedrivning af tag og tagreparation til opsætning af nyt tag og efterisolering. Desuden kan vi udføre komplet renovering af overetage med nye gulve, døre, vinduer og hvad der ellers kræves.

Vi leverer solide løsninger inden for tagrenovering

Vi ønsker at skille os ud fra vores konkurrenter, og derfor lægger vi, udover kvaliteten, særlig stor vægt på den gode service, når det kommer til tagrenovering. Vi bruger god tid på at sætte os ind i dine tanker og ønsker, så vi opnår en fælles forståelse for den opgave, der skal udføres. Vi tager også gerne hovedentreprisen på projektet.

Vi hører nogle gange fra kunder, at de før har oplevet håndværkere, som har afsluttet projektet lidt for hurtigt. Det er aldrig tilfældet hos os. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig tryg hele vejen igennem. Vi tager os god tid til dig, så din tagrenovering bliver præcis, som du ønsker.

Når du vælger os til tagrenovering og andet tagarbejde, kan du være sikker på, at et ord er et ord. Vi holder naturligvis den pris, der er lovet, ligesom vi gør alt for at overholde den aftalte leveringstid. Og det er sjældent, at vi er nødt til at udskyde vores projekter. Du er med i processen helt fra start til slut.

Hvad koster et nyt tag?

Priser på lægning af et nyt tag og tagrenovering varierer naturligvis alt efter projektets omfang.

Vi lægger bl.a. tegltag og eternittag samt beton og stål, og vi er desuden Cembrit mester.

  • Et nyt tegltag på 180-200 kvm koster fra kr. 200.000,- til kr. 240.000,-.
  • Et nyt eternittag koster mellem kr. 120.000,- og kr. 140.000,-.

Vi gør alt hvad vi kan for at leve op til vores kunders tilfredshed. Det er også en af grundene til, at vi især har fokus på at give den helt rigtige rådgivning. 

Særligt i forbindelse med garantien på de forskellige tagmaterialer, er det vigtigt, at du får den rigtige viden med på vejen – og her vil du få fuldt udbytte af vores knowhow.

Ring til os for et gratis tilbud på renovering af tag

Er det på tide at få foretaget en tagrenovering i Haderslev, Aabenraa, Vojens, Kolding eller omegn? Eller skal der lægges helt nyt tag? Så skal du ikke tøve med at kontakte os for at høre mere. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål samt give en konkret billig pris på din opgave. Vi glæder os altid til at høre fra både nye og eksisterende kunder.

Ring til os for at tage en snak på telefon: 30 66 76 06 eller send os en e-mail på: cvbyg@yahoo.dk, så vender vi tilbage hurtigt muligt. 

Vi ser frem til at hjælpe dig med tagrenovering!

INTERESSERET I ET  UFORPLIGTENDE TILBUD?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt