👍 Service i topklasse  👍 Gennemarbejdet byggetilbud  👍 Private & erhverv

Udskiftning af vinduer og vinduesreparation udføres

Bor du i en ældre bolig, kan der være mange fordele ved udskiftning af vinduer, da du dermed opnår en langt bedre isolering.

God isolering betyder en lavere varmeregning som følge af mindre varmeudslip, ligesom indeklimaet også bliver markant forbedret og dermed giver beboerne mere velvære og et bedre helbred.

Få rådgivning om valg af materiale

Hos CV Byg har vi stor erfaring inden for udskiftning af vinduer og vinduesrenovering, som vi udfører for både private og erhverv i Haderslev, Kolding, Vojens, Aabenraa og omegn.

Afhængig af boligtype og boligens geografiske placering kan det variere, hvilket type materiale man bør vælge til de nye vinduer.

Vi kommer gerne ud til dig og ser på boligen, så vi kan rådgive i forhold til, om vinduerne bør være i plast, træ eller træ/alu. Vi anvender typisk vinduer fra anerkendte producenter som Outline og Rationel.

I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi sikre dig, du får den udskiftning af vinduer, der energimæssigt passer bedst til bygningen.

Vi lytter til kundernes ønsker

​Lige siden etableringen af firmaet har formålet været at skabe størst mulig glæde hos vores mange kunder.

Det sikrer vi ikke bare gennem solidt håndværk, men også i hele vores tilgang til opgaven. For os er hver kunde unik, og derfor gør vi meget ud af at afdække det enkelte behov.

Vi arbejder med både hænder og sjæl, og vi vægter den faglige stolthed højt. Hos CV Byg er tømrerarbejdet også en hobby.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på vinduesudskiftning afhænger blandt andet af valg af materialer. Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i Kolding, Vojens, Aabenraa eller omegn, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 30 66 76 06 eller til at skrive til os på e-mail cvbyg@yahoo.dk.

Vi tilbyder blandt andet også tagrenovering og renovering af køkken.​

INTERESSERET I ET  UFORPLIGTENDE TILBUD?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt